Een onbekend gebied voor jou is voor ons een

comfort zone

Jaap Fris en Niels Moshagen hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in business development, creatief denken, design thinking, marketing en (product) design.

Jaap & Niels begonnen in 2016 samen te werken door meer dan 30 jaar ervaring in business development, creatief denken, design thinking, marketing en (product) design, rugby en windsurfen te combineren. Bij het ontwikkelen van vernieuwende business cases, producten, diensten en evenementen met een grote verscheidenheid aan klanten en door het bouwen van meerdere nieuwe sociale bedrijven bouwen, hebben we veel ontwerpprocessen, team- en stakeholderbijeenkomsten etcetera mogen faciliteren.

 

Met Mastermindt bieden wij jou onze jarenlange ervaring, tools en processen als facilitator. Geef je team een boost met snelle Lightning Decision Jams of doe werk dat normaal gesproken maanden zou duren in dagen met Design Sprints. Het is leuk, superefficiënt en praktisch.

Mastermindt is een onderdeel van Mindt

Menu
Over ons

Wij zijn Mastermindt. Samen hebben we meer dan 30 jaar ervaring in business development, creatief denken, design thinking, design sprints, marketing en (product) design.

Wij bieden jou onze jarenlange ervaring, tools en processen als facilitator. Geef je team en je organisatie een boost. 

Contact

Jaap: +31 6 235 376 16

Niels: +31 6 470 866 06

info@wearemindt.nl

Bezoekadres
Oude Kraan 72 (kamer 302)

6811 LL Arnhem

Heel soms willen we wel eens een nieuwsbrief sturen

© 2020 Mastermindt, onderdeel van Mindt - All Rights Reserved