Ons aanbod:
Mindset, kleine stapjes en proefkonijnen

Ons aanbod

Vier woorden. We krijgen shit gedaan. Natuurlijk is strategisch denken nodig. En brainstormen is erg leuk. Maar het is ook heel veilig.


We helpen jouw organisatie van een veilige naar een experimentele modus om de uitdagingen die je hebt te kunnen tackelen. 

Lightning

Decision

Jams

Een workshopvorm die je (online) kunt gebruiken voor bijna alles waarbij je een groep mensen nodig hebt om beslissingen te nemen, uitdagingen te definiëren en oplossingen te vinden.

Tijdsduur:
max. 2 uur

# deelnemers:

8

Design

Sprints

Design Sprints zijn de snelste manier om je uitdagingen te tackelen door middel van ontwerpen , prototyping en het testen van ideeën met klanten. 

Tijdsduur:

max. 4 dagen

# deelnemers:

8

Sustainable

Design

Sprints

Een Design Sprint, maar dan gericht op duurzaamheid en/of regeneratie. Naast mensen, staan ook de aarde en de natuur centraal en gebruiken we biomimicry technieken.

Tijdsduur:
max. 4 dagen

# deelnemers:

8

Remote

Design

Sprints

Een online variant van de Design Sprint verschilt qua proces niet zoveel met de offline variant. Het vraagt iets meer voorbereiding en werken met samenwerkingstools

Tijdsduur:
max. 12 uur online

# deelnemers:

8

Workshops

&

Faciliteren

Wij vinden het leuk om mensen kennis te laten maken met onze manier van werken. Maar misschien heb je een wens voor een specifieke workshop. Wij hebben ruime ervaring in het faciliteren van verschillende sessie met uiteenlopende doelen.

Programma's

op maat

We brengen graag onze  expertise in Design Thinking, business development, (product) ontwerp en marketing én ons netwerk in om een aanpak vorm te geven dat is afgestemd op jouw specifieke vereisten.

profronde-sponsor-logo-eshuis-accountant
FullLogo.png
logo-LZUW-rgb-5000x5000pix-2016.jpg
YouBeDo-boeken-die-goed-doen-logo-goede-
Ministerie-VWS-logo.png
logo-Sensire-vierkant.jpg
lg_saxion_rgb.jpg
a3b8cfe2-c916-410b-9e7e-04f604cf384d.jpg
logos-partners_0000s_0017_UTwente.png
Windesheim-logo.jpg
Twente-Branding_200x200.jpg
Gemeente Hellendoorn.png