Van strategie tot ideeën tot prototyping tot testen met echte klanten, alles in minder dan een week.

Een Design Sprint op afstand?

Ook dat is mogelijk! Met behulp van digitale tools.  >>>>>>>>>>

Waarom Design Sprinten?

Design Sprints zijn de snelste manier om je uitdagingen te tackelen. Met een multidisciplinair team creëren we nieuwe kansen, vinden we nieuwe inzichten. Na afloop van een sprint weet je of een project door moet zetten, of een functie de moeite waard is of dat je waardepropositie solide is.

 

Investeer één week en bespaar maanden.

Hoe ziet een Design Sprint er uit?

Een Design Sprint is een intensieve hackathon van meerdere dagen. De eerste dag staan de uitdaging en omvang van de week centraal. Dag 2 bedenken we oplossingen en besluiten we hoe we het prototype vormgeven. De derde dag bouwen we het prototype, dat we vervolgens testen met echte gebruikers op dag 4.

Het resultaat elke Design Sprint is een betrouwbaar prototype, getest door echte gebruikers. Het prototype is geen 'draadmodel' of 'papieren tekening'.

Het voelt aan als een echt product.

 

Daarnaast krijg duidelijke inzichten over nieuwe kansen en mogelijkheden voor je organisatie.

Wat is het resultaat?

De after party

Met een paar dagen intensief praktisch werk achter de rug, een tastbaar prototype en echte gebruikersinzichten, is het een stuk eenvoudiger om besluiten te nemen over de volgende stappen. 

Doe een tweede sprint om het idee te verder te verfijnen en productieklaar te maken. Of gebruik het prototype om je idee te verkopen en het concept verder te ontwikkelen.

Remote Design Sprint

We kunnen even niet fysiek bij elkaar komen. Erg vervelend, ook wij genieten van fysiek samenzijn om de hardnekkigste uitdagingen op te lossen. Gelukkig is er het internet en biedt dit vele voordelen ten opzichte van de offline wereld.

 

We vertellen je graag wat deze voordelen zijn.

 
Menu
Over ons

Wij zijn Mastermindt. Samen hebben we meer dan 30 jaar ervaring in business development, creatief denken, design thinking, design sprints, marketing en (product) design.

Wij bieden jou onze jarenlange ervaring, tools en processen als facilitator. Geef je team en je organisatie een boost. 

Contact

Jaap: +31 6 235 376 16

Niels: +31 6 470 866 06

info@wearemindt.nl

Bezoekadres
Oude Kraan 72 (kamer 302)

6811 LL Arnhem

Heel soms willen we wel eens een nieuwsbrief sturen

© 2020 Mastermindt, onderdeel van Mindt - All Rights Reserved